Çankaya Belediyesinin yardım kolileri deprem bölgesine hareket etti

TAKİP ET

Merkez üssü Kahramanmaraş olan depremlerin ardından belediye tarafından Prof. Dr. Ahmet Taner Kışlalı Spor Salonunda toplanan yardım malzemelerini taşıyan tırlar yola çıkarıldı

Çankaya Belediyesince, Kahramanmaraş'taki depremlerden etkilenen illere gönderilmek üzere toplanan yardım malzemelerini taşıyan tırlar yola çıktı.

Türkocağı Caddesi'ndeki Prof. Dr. Ahmet Taner Kışlalı Spor Salonuna deprem bölgesine göndermek üzere yardım malzemesi getiren vatandaşlar kolilerin paketlenmesi ve araçlara yüklenmesine de destek verdi.

Gönüllü Deniz Kerim Beylan, AA muhabirine, depremlerden sonra vatandaşların canla başla çalıştığını belirterek, "Tek temennimiz buradaki tırları dolduralım, oraya yardımlar sağ salim ulaşsın. Oradaki insanlar faydalansın. İnşallah bir daha böyle bir şey yaşanmaz." dedi.

Beylan, deprem bölgesine gönderilen malzemeler arasında bebek bezi, battaniye, kıyafet, bot, hijyenik malzemeler ve erzak bulunduğunu ifade etti.

Gönüllü Berre Zeynep de herkesin çok yardımsever olduğunu dile getirerek, "Herkese yardım edebiliyoruz, yoldan geçenlerin eşyalarını bile taşıyabiliyoruz. O yüzden buradaki birlik ve beraberlik göz yaşartıyor. Bir nebze olsun hepimizin içi rahat ediyor." diye konuştu.

Gönüllülerin dün akşamdan itibaren giysilerin ayrıştırılması, kolilenmesi ve taşınmasına yardımcı olduklarını belirterek, spor salonunun içinin yeni gelen yardımlar ve kolilerle dolu olduğunu kaydetti.


Haber Ajansı Kaynak: AA